navneskifte

Navnekonkurrence – vind 10.000 kr.

Vi skifter navn, og vi har brug for din hjælp. Frem til den 25. august har du mulighed for at indsende dit bud på, hvad vi fremover skal hedde - du er samtidig med i konkurrencen om 10.000 kr.

I marts skiftede BankNordik på Færøerne navn til Føroya Banki (Færøernes Bank), som er det oprindelige navn fra 1906. På samme måde som Føroya Banki er et mere passende navn til vores forretning på Færøerne, har vi et ønske om at finde et helt unikt og mere personligt navn til vores forretning i Grønland.

Derfor udskriver vi nu en navnekonkurrence, hvor alle er velkomne at deltage. Uanset om du er barn eller voksen, er kunde hos os eller ej, eller uanset hvor i landet du bor, er du meget velkommen til at deltage. Vinderen får 10.000 kr.

Du kan deltage ved at følge linket her: www.banknordik.gl/nytnavn

”Vi er meget stolte af vores forretning i Grønland. Vi har tilgang af nye kunder hvert år samt kompetente og meget erfarne medarbejdere, hvor mange af dem har været i banken, siden vi startede i 2010. BankNordik er et godt navn og har fulgt os i mange år, men vi har et stærkt ønske om at finde et helt unikt, grønlandsk navn, som passer til vores grønlandske forretning, vores dygtige medarbejdere og vores mange kunder i Grønland”, siger Turið F. Arge, administrerende direktør.