Et budget ligger på et bord sammen med en kuglepen og en lommeregner

BankNordik giver kunderne endnu bedre vilkår

Snart vil BankNordik sænke udlånsrenterne. Ændringerne sker på grund af den generelle markedsudvikling, og fordi Nationalbanken sænker renterne.

Renteændringerne omfatter både privat- og erhvervskunder, og der er tale om disse ændringer:

  • Udlånsrenten falder med op til 0,25 procentpoint den 15. august 2024.
  • Renterne på alle indlånskonti forbliver uændrede, uanset om pengene står på en almindelig lønkonto eller på en bunden opsparing som f.eks. pensionsopsparing og 12 måneders opsigelseDette betyder, at vores kunder fortsat kan nyde godt af en solid rente på deres opsparing.

"Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder mere fordelagtige lånevilkår samtidig med, at vi opretholder attraktive opsparingsrenter," siger Turið F. Arge, direktør. "Dette skridt understreger vores engagement i at støtte økonomisk vækst og stabilitet for både privatpersoner og virksomheder i Grønland."

Ændringen omfatter eksisterende kunder, men nye kunder er også velkomne til at åbne en opsparingskonto, der giver en konkurrencedygtig rente og en tryg placering af deres midler. Vores team står klar til at rådgive og assistere.

For mere information om renter eller produkter, og hvordan BankNordik kan hjælpe med at realisere dine økonomiske mål, besøg vores hjemmeside på www.banknordik.gl eller kontakt vores kundeservice.